Om Jstalk.org

Jeg har lenge tenkt på å opprette en egen blogg, og nå har jeg gjort alvor av planene. Dette er en blogg som vil handle om privatøkonomi, og andre økonomiske tema. Selv er jeg en person som elsker å spare på alle mulige måter. Derfor har jeg mange gode tips til de som vil kutte ned på forbruket.

Ønsker du å få de beste sparetipsene? Da bør du følge med på denne bloggen. Etterhvert vil jeg legge ut guider til hvordan man kan få mest mulig ut av blant annet kredittkort, og medlemskap i kundeklubber. I tillegg vil jeg gi gode råd til de som sliter med usikrede lån og annen gjeld. Forhåpentligvis vil mange få utbytte av denne informasjonen, og bruke den til å forbedre sitt eget liv. Husk på at det ikke er noe problem som er så stort at det ikke kan løses med litt kreativ tenkning.